DOJENČKOV ALBUM – POZDRAVLJEN NAJIN MALI ČUDEŽ

Naša življenja sestavljajo zgodbe in nekatere izmed njih so preprosto prevelike, da bi ostale samo v naših spominih. Ena izmed njih pa se začne takrat, ko ženska izve, da pod srcem nosi čudež katerega sta ustvarila vidva.

Takšna čudovita zgodba si zasluži beleženje spominov, katerih se boste čez nekaj let skupaj spominjali skozi zapise in fotografije, ki bodo čudovito shranjene v dojenčkovem albumu.

Dojenčkov album je lahko začnete uporabljati že, ko ste v veselem pričakovanju saj vsebuje poglavje poimenovano Pred mojim prihodom. Kamor lahko srečna nosečnica zapisuje svoje občutke tekom nosečnosti, prilepi fotografije z ultrazvoka in zapiše vse pomembne datume, na to čudovito obdobje. Seveda, vsi tej spomini ne bodo tako čudoviti brez fotografij, zato obvezno fotografirajta svoj trebušček! To lepo pričakovanje in krasno obdobje bo še prehitro minilo. Tudi sama obožujem spomine ujete v obliki fotografij zato je v ta namen v albumu zelo veliko prostora za fotografije.

Drugo poglavje katero je v Dojenčkovem albumu najbolj obsežno se imenuje Moje prvo leto. To poglavje zajema prve zmage dojenčka v času prvega leta. Prostora je dovolj za fotografije, katerih v prvih mesecih z vašim zakladom sigurno nastane ogromno. Tako, imate možnost zapisati vse male zmage katerih v prvem letu starosti ne primanjkuje. Od prve prespane noči, prvih besed, korakov, sprehoda, kopanja do prvega zobka ali prihoda domov. Album vsebuje še veliko drugih dosežkov in najljubših spominov, ki se zgodijo v prvem letu starosti.

Po najbolj obsežnem poglavju Moje prvo leto pa dojenčkov album – Pozdravljen najin mali čudež vsebuje še zadnje poglavje Moje prve dogodivščine. To poglavje vsebuje rojstne dnevne vse do 6. leta starosti. Prostor imate za zapisovanje dogodivščin katere se vam pripetijo in seveda veliko prostora za fotografije, ki nastanejo na teh dogodivščinah. Poglavje se začne z prvim dnevom v vrtcu in se konča z prvim dnevom v šoli. Tako, se zaključi neko čudovito obdobje polno novih izkušenj in dogodivščin katere so se pripetile do prvega šolskega dneva vašega malčka. S pomočjo dojenčkovega albuma bodo tej prekrasni spomini za vedno zapisani in nikoli pozabljeni.

Dojenčkov album – Pozdravljen najin mali čudež je enostaven za uporabo in je dnevnik in album v enem za shranjevanje spominov.

Svoj dojenčkov album – Pozdravljen najin mali čudež lahko naročite tukaj.

You cannot copy content of this page